Schietpartij Groningen

Tot zover de beelden. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt.


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland

1 day agoGRONINGEN - Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt.

. Te zien is hoe de dader door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden en bekogeld met bierflesjes vervolgens een pistool trekt en meerdere malen de trekker overhaalt. Schietpartij in centrum Groningen. Videobeelden van de schietpartij laten zien hoe hij gericht en van dichtbij wordt neergeschoten.

10 hours agoBij een schietpartij in de binnenstad van Groningen is zaterdagavond een vijftigjarige man uit Leeuwarden neergeschoten. 8 hours agoHier beelden van een dodelijke schietpartij in Groningen zaterdagavond. Twee mannen van 47 en 58 jaar oud uit Leeuwarden.

Volgens de politie is er meerdere keren. Dat bevestigt de politie op Twitter. Twee mannen van 47 en 58 jaar oud uit Leeuwarden raakten gewond.

50 overleden tijdens vrijgezellenfeest na schietpartij update 10. 10 hours agoBij een schietpartij in de Groningse binnenstad gisteravond is een dode gevallen. Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen.

Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Drie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Drie gewonden Dader opgepakt Meer info HIERRR.

Dat bevestigt de politie op Twitter. Drie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. 11 hours agoOp sociale media van Twitter tot Dumpert doet de video intussen de ronde.

De man was betrokken bij een ruzie aan de Haddingestraat. Drie mensen gewond met video Op sociale media circuleert een video van de schietpartij in Groningen waarbij zaterdag drie mensen gewond raakten. Hij werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Schietpartij wapen ruzie vluchten neergeschoten buurtbewoners video telegraaf de telegraaf. Twee andere mannen van 47 en 58 jaar uit Leeuwarden raakten bij dit incident gewond. Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden.

Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden.

Vandaag 0650 64477 64477 views vandaag schieten groningen wtf straat pistool biem ruzie. Een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost. 11 hours agoGroningen - Een 50-jarige man uit Leeuwarden is overleden als gevolg van een schietincident dat zaterdagavond rond 2000 uur plaatsvond in de Haddingestraat in het centrum van Groningen.

Daar trof de politie de 50-jarige man. De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag. 13 hours agoDoor een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt.

10 hours agoGeef hieronder je commentaar op Video. Er zou meerdere keren zijn geschoten. 14 hours agoSchietpartij Groningen.

De aanloop van dik veertig seconden naar de schietpartij. De schutter is aangehouden meldt de politie. Er is een verdachte aangehouden meldt de politie rond 2145 uur.

De verdachte is. De hulpdiensten in Groningen reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze. Dat meldt de politie.

Hij is uiteindelijk aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis. De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag. 7 hours ago10 juli 2022.

GRONINGEN Een 50-jarige man uit Leeuwarden is overleden nadat hij zaterdagavond werd neergeschoten in het centrum van Groningen. 1 day agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat. Groningen is een plaats in de provincie Groningen en valt onder de P2000-regio Groningen.

Spread the love Het incident vond rond 1955 uur zaterdagavond plaats in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen. Drie gewonden verdachte opgepakt Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat. 19 Catholic clerics were hanged to death in the Dutch town of Brielle by Protestant Calvinists during the Dutch revolt against Spanish in 1572.

Schietpartij in Groningen gefilmd door omstander of klik hier als je dit een leuke video vindt. Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat. Dat meldt de politie op Twitter.

Een traumahelikopter landde volgens verschillende media op de Grote Markt voor het verlenen van medische assistentie. Een van de mannen valt direct op straat neer. Posted by 1 day ago.

Het incident vond rond 2000 uur vanavond plaats in de Haddingestraat. Known as the Martyrs of Gorkum after the town to which they originally belonged. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de stad Groningen zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen.


Pin Op Rijksoverheid Infographics


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen


Leidsestraat En Plein Hier Gefotografeerd Op 14 Juli 1971 Fotogr Rob C Croes Amsterdam Straat Gebouwen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel